CTJ  on muuttanut toimintonsa Kyröskoskelle Valtakatu 51:een


Kyröskoski on vanha teollisuustaajama Hämeenkyrössä noin 40 kilometriä Tampereelta luoteeseen. Hämeenkyrön ja Kyröskosken taajamat ovat vuosikymmenten aikana kasvaneet yhteen varsin vireäksi taajama- ja teollisuusalueeksi. Alueen suurimpia toimijoita ovat Metsä Groupin paperitehdas sekä Kyrelin kokoonpanotehdas. Täältä meidät löytää hyvien kulkuyhteyksien varrelta, kun juuri valmistunut uusi kolmostien linjaus kulkee reilun kilometrin päässä toimistoltamme.

Toimitilamme on alun perin Säästöpankin konttoriksi rakennetussa liiketilassa, eli koulutukset tullaan pitämään vanhassa pankkisalissa! Pankin vanha arvokkuus on yhä nähtävissä ja koettavissa tiloissamme.

Meille on muovautumassa tänne erittäin toimiva kokonaisuus koulutustiloineen ja varastoineen sekä kaikki tuotetukeen ja tuotetestaukseen tarvittavat tilat. Samoin neuvottelutilamme ja muutkin toimintomme saadaan palvelemaan optimaalisesti meidän ydintekemistämme:  teidän, asiakkaidemme, auttamista.

Kunhan saamme hyllyt ja kalusteet kutakuinkin järjestykseen, olette tervetulleita kylään ja tutustumaan uusiin, entistä toimivampiin tiloihimme! Pysyhän kuulolla!

CTJ logo