Paloilmoittimet

Securiton ja Teletek

Securiton on huippulaadukkaiden paloilmoitinlaitteiden valmistaja Sveitsistä. Securiton-paloilmoitinlaitteet ovat turvanneet ihmisiä ja kiinteistöjä 1940-luvun lopulta lähtien. Pitkäjänteinen tuotekehitys ja vankka sveitsiläinen laatu takaavat pitkän tuote-elinkaaren.

Toimimme Suomessa SecuriFire-paloilmoitinlaitteiden jakelijana. Securiton AG:n laitteita on asennettu Suomessa jo useamman vuoden ajan erittäin hyvin tuloksin, olemme saaneet loppukäyttäjiltä lähinnä ylistäviä lausuntoja. Huippulaatu ja suuret valmistusmäärät takaavat edullisen hankintahinnan ja ylläpidon.

Teletek-paloilmoitinlaitteet ovat CTJ:n valikoimassa täydentämässä paloilmoitintarjontamme kattamaan kaikki tarve- ja hintapisteet. Nämä erittäin laadukkaat ja kustannustehokkaat laitteet soveltuvat erinomaisesti kaikenlaisiin paloilmoitinkohteisiin, mutta erityisen toimivia ne ovat pienissä ja keskisuurissa kohteissa. Teletekin Simpo-keskus on erinomainen vaihtoehto, kun tilaan tarvitaan osoitteellinen palovaroitinjärjestelmä 24 tunnin varoajalla. Tällä keskuksella järjestetään helposti palovalvonta esimerkiksi omakotitaloihin ja pieniin liikekiinteistöihin.

Teletekin laajasta paloilmaisuvalikoimaan kuuluu perinteisten kaapeloitavien ilmaisimien lisäksi langaton Natron-tuoteperhe. Natronissa on mainio langaton kantama sekä pitkään kestävä akku, jonka vuoksi se on erinomainen vaihtoehdon kohteisiin, joissa kaapelointi tuottaa ongelmia. Natron voidaan liittää konventionaalisena ryhmänä myös kolmannen osapuolen paloilmoitinjärjestelmiin.

Lisätietoja

Tutustu tarkemmin Securiton AG:n tarinaan:
lataa pdf-esite (0,3 Mt)

Lue lisää Securiton AG:n nettisivuilta (englanniksi):
www.securiton.com

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä