SecuriFire 2000

SecuriFire 2000

Laajennettavissa oleva paloilmoitinkeskus

SecuriFire 2000 -paloilmoitinkeskus on erittäin monipuolinen ja laajennettavissa oleva paloilmoitinlaitteistö. Tähän kahden suursilmukan paloilmoitinkeskukseen voidaan liittää jopa 500 laitetta ja yhden silmukan maksimi mitta on 3500 metriä. SecuriFire 2000-paloilmoitinkeskus ja Securiton AG:n laaja silmukkalaitevalikoima mahdollistaa optimaalisen suojauksen mitä erilaisimpiin kohteisiin.

SecuriFire 2000 -paloilmoitinkeskus on myös hyväksytty sammutusjärjestelmien laukaisukeskukseksi, mikä mahdollistaa älykkään ja laajasti ohjelmoitavissa olevan sammutusjärjestelmän laukaisunohjauksen.

Helppokäyttöinen

SecuriFire-paloilmoittimia käytetään toimintavarmalla näppäimistöllä ja nopeatoimisella SecuriWheel-valintapyörällä. Kuten kaikissa muissakin SecuriFire-paloilmoitinkeskuksissa, on SecuriFire 2000 -keskuksessa 5,7-tuumainen TFT-värinäyttö. Huolellisen suunnittelun tuloksena saavutettu helppokäyttöisyys takaa sen, että kiinteistön palonilmaisuun liittyvät tilanteet ovat havaittavissa vaivatta.

Kuten muutkin SecuriFire-paloilmoittimet, myös SecuriFire 2000 -paloilmoitinkeskus on liitettävissä verkkoon ja täysin etäkäytettävissä verkon yli. Tämä helpottaa ylläpitoa ja laskee merkittävästi ylläpitokustannuksia.

Monipuolinen

SecuriFire 2000 -paloilmoitinkeskukseen voidaan liittää vakiona kaksi SecuriFire eXtended -suursilmukkaa.  Silmukkaan liitettäviä laitteita ovat esimerkiksi erityyppiset ilmaisimet, erikoisilmaisimet, painikkeet, hälyttimet ja vapaasti ohjelmoitavat rele- ja I/O-yksiköt.

SecuriFire 2000 -paloilmoittimessa on yksi laajennuskorttipaikka. Tähän voidaan lisätä erilaisia interface-kortteja, kuten verkkokortti, tai sitten kaksi lisäsilmukkaa. Tällöin keskusta voidaan käyttää neljäsilmukkaisena keskuksena esimerkiksi vanhan keskuksen päivityksessä.

SecuriFire 2000 -paloilmoitinkeskus on verkotettavissa jopa 16 keskuksen järjestelmäksi suurissa kohteissa. Tällöin keskukset toimivat joko pää-alakeskus-rakenteella tai sitten yhtenä jokaiselta keskukselta hallittavana yhtenä suurena järjestelmänä.

Securiton - SecuriFire 2000

SecuriFire 2000 – suorituskykyinen järjestelmä

  • Äärimmäisen nopea palojen havainnointi
  • Jopa 500 ilmaisinta ja muuta elementtiä järjestelmässä
  • 3500 metrin pituinen osoitteellinen suursilmukka
  • Helppokäyttöinen sekä paikallisesti että etänä
  • Nopeasti ohjelmoitavissa
  • Liitännät ulkoisia järjestelmiä varten
  • VdS hyväksyntä EN54-2, EN54-4, ja EN54-13 standardien mukaan

Lue lisää

SecuriFire 2000 tuotetiedot:
lataa esite (pdf-tiedosto, 0,4 Mt)

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä