SecuriFire 3000

SecuriFire 3000

Kahdennettu, modulaarinen paloilmoitinjärjestelmä

Erittäin harva paloilmoitinjärjestelmä toimii yhtä luotettavasti kuin SecuriFire 3000 sillä kaikki sen komponentit, mikroprosessorista käyttöjärjestelmään, ovat kahdennettuja.

Paloilmoitinjärjestelmä, joka toimii myös useiden vikojen jälkeen

SecuriFire 3000 -paloilmoitinkeskuksen täysin kahdennettu järjestelmä pystyy toimimaan katkeamatta tilanteessa, jossa keskuksen toiseen järjestelmään tulee vika. Järjestelmä ohjaa toiminnot välittömästi toiseen, rinnakkaiseen järjestelmään. Tämä kahdentaminen mahdollistaa jopa 3500 laitteen liittämisen yhteen paloilmoitinkeskukseen!

SecuriFire 3000 -paloilmoitinkeskus on myös hyväksytty jopa 8 alueisen sammutusjärjestelmän ohjaamiseen.

Sopeutuu kaikkiin vaatimuksiin

SecuriFire 3000 -paloilmoitin erottuu joukosta erittäin hyvän mukautumiskykynsä ansiosta. SecuriFire 3000:n voidaan kytkeä 14 SecuriFire eXtended suursilmukkaa. Yhteen, jopa 3500m pitkään ohjelmoitavaan suursilmukkaan voidaan liittää 250 laitetta, kuten erityyppisiä perinteisiä ilmaisimia, erikoisilmaisimia, painikkeita, hälyttimiä ja vapaasti ohjelmoitavia rele- ja I/O-yksiköitä.

SecuriFire 3000-paloilmoitinkeskus on verkotettavissa tarvittaessa jopa 16 paloilmoitinkeskuksen järjestelmäksi. Tähän verkkoon voidaan liittää myös SecuriFire 2000 -sarjan keskuksia. Tällöin kokonainen järjestelmä on yhdistetty yhdeksi suureksi kokonaisuudeksi, niin että miltä tahansa keskukselta voidaan hallita minkä tahansa keskuksen alueen toimintoja. Laajuutensa ja mukautumiskykynsä ansiosta SecuriFire-tuoteperheen laitteilla voidaankin toteuttaa mikä tahansa palonilmaisutehtävä.

Helppo käyttää

SecuriFire-tuoteperheen käytettävyys on suunniteltu siten, että niistä on nopeasti havaittavissa mitä kiinteistön palonilmaisussa on tapahtumassa. SecuriFire-paloilmoittimia käytetään toimintonäppäimillä ja SecuriWheel-valintapyörällä.

Etäkäytön avulla vältetään turhat huoltokäynnit

IP-teknologian ja virtuaalisen käyttöpaneelin avulla voidaan järjestelmää käyttää verkon yli. Tämä etäkäyttöominaisuus mahdollistaa laitteiston täydellisen etäkäytön. Tämän ominaisuuden avulla pystytään tehostamaan laitteen käyttöä ja vähentämään huoltokäyntejä.

Securiton - SecuriFire 3000

SecuriFire 3000

  • Modulaarinen ja hajautettu arkkitehtuuri
  • Jopa 14 osoitteellista suursilmukkaa ja 3500 laitetta per keskus
  • Täysin kahdennettu laitteisto takaa toimintavarmuuden
  • Helppo käyttää sekä paikallisesti että etänä
  • Liitännät ulkoisia järjestelmiä varten
  • Nopea ja helppo ohjelmoida
  • Tiedonsiirto IP-verkon kautta
  • VdS hyväksyntä EN54-2, EN54-4, ja EN54-13 standardien mukaan

Lue lisää

SecuriFire 3000 tuotetiedot:
lataa esite (pdf-tiedosto, 0,4 Mt)

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä