Näytteenottojärjestelmien visualisointi ja etäkäyttö

Terveisiä Sveitsistä, jossa kesää on vielä todellakin jäljellä!

Securitonin ketterä ja joustava paloilmoitinjärjestelmä SecuriFire täydentyy saumattomaksi kokonaisuudeksi SecuriSmoke-näytteenottimien avulla!

Kollegani tuotekehityksessä ovat ahkeroineet näytteenottimien kehitystyössä. Yhä useammin esiin noussut vaatimus ja toive markkinoilta on näytteenottimien visualisointi- ja etäkäyttömahdollisuus, jossa nyt onkin otettu todellinen kehitysharppaus!

FidesNet täydentää keskikokoisten ja suurten näytteenottokokonaisuuksien hallinnan keskitetyn etäkäytön avulla. Järjestelmän liittäminen myös rakennushallintajärjestelmään on samaan tapaan toteutettavissa.  FidesNet-näytteenottimien visualisointipaneeli tuo suuriin näytteenottokokonaisuuksiin mahdollisuuden hallita näytteenottimia erillään muusta paloilmoitinlaitteistosta ja näin helpottaa näiden tilojen palonsuojauksen käyttöä ja hallintaa. Nämä hyödyt korostuvat erityisesti kohteissa, joissa on käytössä muu kuin SecuriFire-paloilmoitinlaitteisto.

Näytteenottimiemme liittäminen yhteen verkkoon RS-485 tai TCP-IP -teknologiaa käyttäen on nyt entistä tarkoituksenmukaisempaa. Laiteinvestointikustannuksetkin pysyvät aisoissa, sillä yhdellä näytöllä voi hallita jopa sataa näytteenotinta. Etäkäyttölaiteen avulla on muun muassa mahdollista selata tapahtumia tai seurata näytteenottimen mittaamia arvoja, kuten savutasoa sekä ilmavirtausta, reaaliaikaisesti. Kosketusnäytöllä myös peruskäyttötoiminnot hoituvat sujuvasti.

Visualisointi yhdistettynä etäkäyttömahdollisuuteen on täydellinen kumppani kohteisiin, joissa näytteenottimet sijaitsevat kaukana toisistaan, mahdollisesti hankalissa paikoissa ja monen mutkan takana, niin kuin sähkökeskukset, pakkasvarastot tai huoltotunnelit usein tapaavat olla.

Tällä viikolla toimitimme Pohjois-Norjaan eräälle kalankäsittelylaitokselle ohjelmiston ja laitteet -odotukset ovat korkealla!

Ota yhteyttä, näytämme mistä on kysymys!

Terveisin

Mika / Securiton AG

CTJ logo