Hybryd

Hybryd on puolalainen turva- ja opastevalaisimien valmistaja. Hybrydin tuotteet ovat suunniteltu tavoitteena erittäin pitkä käyttöikä, hyvä huollettavuus ja matalat käytönaikaiset kustannukset.  Tyylikkäät valaisimet ja selkeä käytettävyys ovat Hybryd-laitteiden tunnusmerkkejä. Nämä valaisimet tuovat kiinteistöön asianmukaiset turva- ja opastevalaisimet tyylikkäästi ja laadukkaasti

Tuotevalikoima sisältää osoitteelliset keskusakulliset 24 voltin ja 230 voltin järjestelmät valaisimineen.  Saatavilla on myös yksikköakullisia itsetestaavia 230 voltin valaisimia sekä ei-osoitteellisia valaisimia 24 voltin ja 230 voltin keskusaskustojärjestelmiin.

Näiden lisäksi Hybrydin tuotevalikoiman erikoisuutena on keskustestausjärjestelmä, jossa valaisimet ovat liitettyinä ohjauskaapeloinnilla keskukseen ja paikallisesti 230V -valoryhmään. Tämä kytkentä tapa mahdollistaa aina yksikköakun lataamisen laadukkaasti vaihtovirralla ja näin ollen tuo maksimaalisen elinkaaren näille valaisimien akuille. Kuitenkin toteutus voidaan tehdä ilman palonkestävää kaapelointia.

Valaisimia on useita erilaisia malleja ja tehokkuuksia. Vesitiiveyttä on saatavilla aina IP65:een asti ja kiinnitysmahdollisuuksia hyvin erilaisiin asennuskohteisiin.

Hybryd-valaisimet ovat uutena suunnannäyttäjänä suomalaisessa turva- ja opastevalaisin kentässä!

Nämä yhdessä CTJ:n kuuluisan asiakaspalvelun kanssa on turvallinen valinta kiinteistöön!

Hybryd

  • Opastevalaisimet
  • Turvavalaisimet
  • Osoitteelliset keskukset

Tutustu tuotteisiin

Hybryd kotivivut (englanninkieliset)

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä