Securiton

Securiton on huippulaadukkaiden paloilmoitinlaitteiden valmistaja Sveitsistä. Securiton-paloilmoitinlaitteet ovat turvanneet ihmisiä ja kiinteistöjä 1940-luvun lopulta lähtien. Esimerkkikohteiden lista on vaikuttava huippuhotelleista mittaviin teollisuuskiinteistöihin ja maantietunneleihin. Tuotekehittelyä tehdään pitkäjänteisesti tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja viranomaistoimijoiden kanssa, ja se näkyy myös tuotteiden pitkinä elinkaarina. Kun valitset Securittoman, valitset maailmanlaajuisesti luottamusta keränneen, sveitsiläisittäin millintarkan teknisen laadun.

CTJ on toimittanut Securittoman Securifire -paloilmoitintuotteita jo vuosien ajan Suomeen, joten kokemuksia on kertynyt useista laajoista laitekokonaisuuksien asennuksista. Onnistumiset kertovat, että Securittomalla saavutetaan erittäin käytännöllisiä ratkaisuja.

Sekä Securiton että CTJ keskittyvät lunastamaan asiakkaalle annetut laatulupaukset koko ketjun ajan. Vaativimmatkin standardit täytetään tuotannon alkuvaiheesta asennukseen ja ylläpitoon niin tinkimättömällä tarkkuudella, että vielä vuosien päästä laitetta käyttävä asiakas saa nauttia sen huippuominaisuuksista ja toimintavarmuudesta. Securiton-tuotteiden valmistusmäärät takaavat järkevän hankintahinnan ja laatu edullisen ylläpidon. Kaikki uusien sukupolvien tuotteet ovat yhteensovitettavissa vanhoihin laitekantoihin, joten tuotteiden elinkaarta on mahdollista pitkittää poikkeuksellisella tavalla.

Kiinteistönne ennaltaehkäisevä palonsuojaus on kunniatehtävä meille, siksi suunnittelemme kohteenne Securittoman tuotteilla, koulutamme käyttäjät ja tarjoamme teille täyden teknisen tukemme.

Lisätietoja

Tutustu tarkemmin Securiton AG:n tarinaan:
lataa pdf-esite (0,3 Mt)

Lue lisää Securiton AG:n nettisivuilta (englanniksi):
www.securiton.com

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

Securiton-esimerkkikohde Suomessa: Keski-Suomen keskussairaala Nova

Securiton-esimerkkikohteita maailmalta: https://www.securiton.ch/en/references