Paloilmoittimien elinkaaresta

Kesän jälkeen saimme taas Sveitsistä Mikalta terveiset jaettavaksi kanssanne!
Securitonin osoitteellisia paloilmoittimia on asennettu Suomeen vuodesta 2013. Tänä aikana olemme toimittaneet useita satoja keskuksia Suomeen, ja niinpä ensimmäisten kohteiden ilmaisimet ovat jo paloilmaisinten mittapuulla saavuttaneet aikuisiän.
Kotimarkkinoillamme Sveitsissä ja Saksassa toimimme itsekin paloilmoitinliikkeenä. Siksi meille on ensiarvoisen tärkeää pitää paloilmoittimen koko elinkaaren kustannukset kurissa. Tästä hyvänä esimerkkinä voisi mainita ilmaisimien yhteensopivuuden ja mahdollisuuden korvata vanha ilmaisin uudella mallilla kaapelointia muuttamatta. Toisaalta myöskään varaosien etsinnässä emme jätä kiveäkään kääntämättä -olemme toimittaneet varaosia jopa yli 20 vuotta vanhaan keskukseemme.
Uusiin kohteisiin olemme toimittaneet jo useiden vuosien ajan lähes poikkeuksetta SecuriStar-monitoimi-ilmaisimia. Mikäli rakennuksen käyttötarkoitus muuttuu (toimistosta tulee hotelli tai kaupasta ravintola), ovat ilmaisimet joustavasti ohjelmoitavissa uusien olosuhteiden mukaisiksi. Luonnollisesti myös paloilmoitin on tässä tilanteessa helposti laajennettavissa. Nämä toimenpiteet säästävät aikaa, rahaa ja luonnonvaroja.
Securitonin laadukkaat tuotteet toimittaa Suomessa yhteistyökumppanimme Cottari Turvallisuusjärjestelmät Oy.
Terveisin

Mika Laitinen

Securiton AG

CTJ logo