CTJ

CTJ:n erikoisalaa ovat huippulaadukkaat, eurooppalaiset turvatekniikan tuotteet, valikoimaan pääsevät vain tarkasti harkitut ja monipuolisesti testatut vaihtoehdot. 

CTJ:llä osaaminen ja sen myötä tuotekanta kattaa savunpoiston, palonilmaisun, turva- ja opasvalojen sekä hälytyslaitteiden tarpeet teollisuuden rakennuksiin, julkisiin tiloihin ja asuinkiinteistöihin. Paloilmoitinjärjestelmiin on saatavilla myös laaja valikoima erikoisilmaisimia ja erityistilojen ilmaisimia. 

CTJ:n periaatteisiin kuuluu, että tuotetuki pidetään huippukunnossa. Tekniset asiantuntijat auttavat asiakasta valitsemaan tarkasti kohteeseen sopivat laitteet ja ottamaan ne sujuvasti käyttöön. CTJ:n tuotetuki pysyy asiakkaan rinnalla koko tuotteen elinkaaren ajan ja vastaa erilaisista huolto- ja päivitystarpeista paikan päällä tai etäyhteyksin. 

CTJ ylläpitää omaa korkeatasoista osaamista kouluttautumalla jatkuvasti alan tarpeiden mukaan sekä kommunikoimalla tiiviisti yhteistyötahojen kanssa ympäri maailmaa. 

CTJ ottaa vastuun myös asentajien osaamisesta tarjoamalla koulutuspäiviä Kyröskoskella tai asiakkaan tiloissa. Näin CTJ takaa onnistuneen käyttäjäkokemuksen, ja huippulaitteet saadaan täysimääräisesti hyödynnettyä. 

CTJ kuuntelee asiakasta ja pyrkii muokkaamaan tuotetarjontaa dynaamisesti muuttuvien tilanteiden mukaan. Saat luotettavan suunnitelman, johon sisältyvät juuri ne tuotteet, jotka tarvitset.